SELECT `articles`.`id` as `ArticleId`, `articles`.`image` as photo1, `articles`.`image2` as photo2, `articles`.`title_el`, `articles`.`title_en`, `articles`.`title_third`, `articles`.`last_updated`, `articles`.`description_el`, `articles`.`description_en`, `articles`.`description_third`, `articles`.`ordering` AS ordering FROM `articles` WHERE `articles`.`PageId` = '17' AND `articles`.`active` = 1 AND (1) ORDER BY ordering desc LIMIT 0,8;
  • Παραγωγή αλατιού και Οικοσύστημα : μια σχέση αλληλεπίδρασης
  • Πώς δημιουργείται το αλάτι στις αλυκές ;
  • Οι αλυκές σήμερα
  • Πάνω από 14.000 οι χρήσεις του αλατιού
    Πάνω από 14.000 οι χρήσεις του αλατιού....
  • 5 λόγοι για να χρησιμοποιήσετε χονδρό θαλασσινό αλάτι «χωρίς πρόσθετα»
    Το χονδρό αλάτι είναι πολύ δημοφιλές τα τελευταία χρόνια και οι περισσότεροι chef το χρησιμοποιούν στα ψητά, στις σαλάτες αλλά και στο μαγείρεμα.
  • Μοναδική γευστική εμπειρία ο «Αφρός Αλατιού»
    Ο «Αφρός αλατιού» ή «Αφρίνα» ή “Fleur de Sel” είναι το αλάτι που δημιουργείται σε πολύ μικρό στρώμα στην επιφάνεια των αλοπηγίων και συλλέγεται με το χέρι σε συγκεκριμένη περίοδο πριν την πραγματοποίηση της ετήσιας συγκομιδής του αλατιού.
  • Γιατί προτιμάμε το θαλασσινό αλάτι
    Το αλάτι είναι ευρέως διαδεδομένο στη φύση. Είναι ένα φυσικό μέταλλο που αποτελείται από δύο στοιχεία, το χλώριο και το νάτριο, που φτιάχνουν λευκούς κρυστάλλους σχηματισμένους σε κύβους.