Γκασπάτσο καρπουζιού

Γκασπάτσο καρπουζιού

Τοποθετήστε 3 κούπες καρπουζιού στο μπλέντερ και πολτοποιήστε τες. Κόψτε το υπολειπόμενο καρπούζι σε μικρούς κύβους (περίπου 1,25 cm).

Σε μια μεγάλη λεκάνη ανακατέψτε πολύ καλά τον πουρέ καρπουζιού, τον χυμό λάϊμ, το ξύσμα λάϊμ, το τζίντζερ και το αλάτι. Ανακατεύοντας με μία κουτάλα προσθέστε την ντομάτα, το αγγούρι, την πράσινη πιπεριά, τον κόλιανδρο, το κρεμμυδάκι, το Jalapeno και τους κύβους καρπουζιού. Τοποθετήστε το στο ψυγείο μέχρι να θελήσετε να το σερβίρετε.

Σημειώσεις: Σερβίρετε σαν πρώτο πιάτο (φρουτοσαλάτα) η για κυρίως εάν συνοδευτεί με πίτα και χούμους.

Σας προτείνουμε:
Αλάτι ΧΙΩΝ Αφρός Θάλασσας