Σούπα με σολομό

Σούπα με σολομό

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά.

Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια, το σέλινο, το σκόρδο, το θυμάρι, το κόκκινο πιπέρι, 1/2 κ.γ. αλάτι και 1/4 κ.γ. πιπέρι και μαγειρεύουμε ανακατεύοντας συχνά μέχρι να μαλακώσει το σέλινο, για 5 λεπτά.

Ρίχνουμε και το αλεύρι και μαγειρεύουμε για 1 λεπτό.

Προσθέτουμε το γάλα και 1 φλ νερό.

Βάζουμε και τις πατάτες και μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν, 5-6 λεπτά.

Προσθέτουμε το σολομό και το καλαμπόκι και συνεχίζουμε μέχρι να ροδίσει ο σολομός, για 3 ακόμα λεπτά.

Γαρνίρουμε με άνηθο, εφόσον επιθυμούμε.

Σας προτείνουμε:
ΧΙΩΝ Κρυστ. Χονδρό 1000γρ.