Κοτόπουλο λεμονάτο

Κοτόπουλο λεμονάτο

Διαδικασία

Σε μια μεγάλη λεκάνη τοποθετήστε το κοτόπουλο και μαρινάρετε το με το λάδι, το δενδρολίβανο, τον χυμό λεμονιού, το σκόρδο, το λεμόνι, το αλάτι και το πιπέρι. Αφήστε το να μαριναριστεί για 1 ώρα.

Προθερμάνετε τον φούρνο σας στους 245ο C. Τοποθετήστε τα κομμάτια κοτόπουλο σε ένα ταψί και περιχύστε το μαρινάρισμα. Ψήστε το κοτόπουλο για 30-40 λεπτά, αναποδογυρνώντας τα κομμάτια μόνο μια φορά.
 

Σας προτείνουμε:
ΧΙΩΝ Κρυστ. Χονδρό 1000γρ.