ΑΛΜΥΡΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΓΡΑΒΙΕΡΑ, ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ

ΑΛΜΥΡΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΓΡΑΒΙΕΡΑ, ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170°C2Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το βούτυρο, τη γραβιέρα, το κεφαλοτύρι, το αλεύρι, το πιπέρι και το αλάτι και χτυπάμε μέχρι να πάρουμε μία μπάλα από ζυμάρι.3Προσθέτουμε τις ελιές, το δεντρολίβανο και χτυπάμε για μερικά δευτερόλεπτά ακόμη, μέχρι να ενωθούν τα υλικά.4Αφαιρούμε τη ζύμη από τον κάδο του μίξερ και την τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 60 λεπτά, να σφίξει.5Με τον πλάστη ανοίγουμε τη ζύμη σε πάχος 1/2 εκ., ανάμεσα σε δύο φύλλα χαρτί ψησίματος. Με κουπ πατ ή αν δεν έχουμε με ένα ποτήρι κόβουμε σε στρόγγυλα μπισκότα.6Τοποθετούμε τα μπισκότα στη λαμαρίνα του φούρνου, που έχουμε στρώσει με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος, πασπαλίζουμε με χοντρό αλάτι και βάζουμε στο φούρνο.7Ψήνουμε για 12-15 λεπτά, μέχρι τα μπισκότα να ροδίσουν.Αφαιρούμε τη λαμαρίνα από το φούρνο, αφήνουμε τα μπισκότα να κρυώσουν και τα βάζουμε σε δοχείo, που κλείνει αεροστεγώς.

Σας προτείνουμε:
ΧΙΩΝ Φιάλη Χονδρό 850γρ.
ΧΙΩΝ Φιάλη Χονδρό 850γρ.