Menu
Θαλασσινό Αλάτι
Γευστικές Συνταγές
Αλάτι και Διατροφή
Ιστορία του Αλατιού
Tips Αλατιού
Αρχική
>
Tips Αλατιού
Kαμένες κατσαρόλες;
2 δάκτυλα νερό &
1 μεγάλη χούφτα χοντρό αλάτι μέσα στη
καμένη κατσαρόλα, βράστε σε χαμηλή
θερμοκρασία μέχρι το κάψιμο από το
φαγητό να ξεκολλάει από τον πάτο.
Υλικά [@Servings]
[@Ingredients]
Σας προτείνουμε:
ΧΙΩΝ Κρυστ. Χονδρό 1000γρ.
Υλικά [@Servings]
[@Ingredients]
Διαβάστε επίσης
Μπεζέδες με γκανάζ σοκολάτας και αλατισμένη καραμέλα
Πλιγούρι με κοτόπουλο και μανιτάρια
Χειμωνιάτικη Γιορτινή Margarita!
Περισσότερες φωτογραφίες
Θαλασσινό Αλάτι
Γευστικές Συνταγές
Αλάτι και Διατροφή
Ιστορία του Αλατιού
Tips Αλατιού
-
Επικοινωνία