Menu
Θαλασσινό Αλάτι
Γευστικές Συνταγές
Αλάτι και Διατροφή
Ιστορία του Αλατιού
Tips Αλατιού
Αρχική
>
Tips Αλατιού
Για να γίνουν πιο λαμπερά τα χάλκινα σκεύη σας...
φτιάξτε ένα διάλυμα από ξύδι και
3 κουταλάκια αλάτι χιών,
ψεκάστε, αφήστε τα για λίγο
με το μείγμα πάνω, τρίψτε τα
και θα γυαλίζουν σαν καινούρια!
Υλικά [@Servings]
[@Ingredients]
Σας προτείνουμε:
ΧΙΩN Ιωδιούχο κρυστ. 500γρ.
Υλικά [@Servings]
[@Ingredients]
Διαβάστε επίσης
Μανιτάρια στιφάδο με σπανάκι και μαυρομάτικα
Φιλέτο μαριναρισμένο σε κόκκινο κρασί με σαλάτα caprese
Μαριναρισμένα φιλέτα τόνου στη σχάρα
Περισσότερες φωτογραφίες
Θαλασσινό Αλάτι
Γευστικές Συνταγές
Αλάτι και Διατροφή
Ιστορία του Αλατιού
Tips Αλατιού
-
Επικοινωνία