Menu
Θαλασσινό Αλάτι
Γευστικές Συνταγές
Αλάτι και Διατροφή
Ιστορία του Αλατιού
Tips Αλατιού
Αρχική
>
Tips Αλατιού
Για να γίνουν πιο λαμπερά τα χάλκινα σκεύη σας...
φτιάξτε ένα διάλυμα από ξύδι και
3 κουταλάκια αλάτι χιών,
ψεκάστε, αφήστε τα για λίγο
με το μείγμα πάνω, τρίψτε τα
και θα γυαλίζουν σαν καινούρια!
Υλικά [@Servings]
[@Ingredients]
Σας προτείνουμε:
ΧΙΩN Ιωδιούχο κρυστ. 500γρ.
Υλικά [@Servings]
[@Ingredients]
Διαβάστε επίσης
Φιλέτα γλώσσας
Vegan burger με πατάτες και λαχανικά
Κολοκυθάκια με σάλτσα ντομάτας
Περισσότερες φωτογραφίες
Προηγούμενη
1
...
Επόμενη
Θαλασσινό Αλάτι
Γευστικές Συνταγές
Αλάτι και Διατροφή
Ιστορία του Αλατιού
Tips Αλατιού
-
Επικοινωνία