Menu
Θαλασσινό Αλάτι
Γευστικές Συνταγές
Αλάτι και Διατροφή
Ιστορία του Αλατιού
Tips Αλατιού
Αρχική
>
Tips Αλατιού
Για να γίνουν πιο λαμπερά τα χάλκινα σκεύη σας...
φτιάξτε ένα διάλυμα από ξύδι και
3 κουταλάκια αλάτι χιών,
ψεκάστε, αφήστε τα για λίγο
με το μείγμα πάνω, τρίψτε τα
και θα γυαλίζουν σαν καινούρια!
Υλικά [@Servings]
[@Ingredients]
Σας προτείνουμε:
ΧΙΩN Ιωδιούχο κρυστ. 500γρ.
Υλικά [@Servings]
[@Ingredients]
Διαβάστε επίσης
Μπισκότα brownies με πορτοκάλι και τζίντζερ
Κυδώνια γεμιστά με κιμά και καρυδόψιχα
Φιλέτα στήθους κοτόπουλου με σάλτσα καυτερού μελιού
Περισσότερες φωτογραφίες
Θαλασσινό Αλάτι
Γευστικές Συνταγές
Αλάτι και Διατροφή
Ιστορία του Αλατιού
Tips Αλατιού
-
Επικοινωνία