Menu
Θαλασσινό Αλάτι
Γευστικές Συνταγές
Αλάτι και Διατροφή
Ιστορία του Αλατιού
Tips Αλατιού
Αρχική
>
Tips Αλατιού
Ούπς! Έπεσε κρασί στο τραπεζομάντηλο...
Σκουπίστε όσο το δυνατόν περισσότερο
και καλύψτε αμέσως το κρασί με αλάτι,
το οποίο θα απορροφήσει το υπόλοιπο
κρασί. Αργότερα ξεπλύνετε το
τραπεζομάντηλο με κρύο νερό.
ξύστε το αλάτι από το τρπεζομάντηλο
και στη συνέχεια σκουπίστε το σημείο.
Υλικά [@Servings]
[@Ingredients]
Σας προτείνουμε:
ΧΙΩΝ Μάγειρας Ψιλό 500γρ.
Υλικά [@Servings]
[@Ingredients]
Διαβάστε επίσης
ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΝΤΙΠ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ
Πικάντικο τουρλού κατσαρόλας με λαχανικά, κάσιους και μυρωδικά
Χοιρινό με Σπανάκι και Σάλτσα από Γιαούρτι
Περισσότερες φωτογραφίες
Θαλασσινό Αλάτι
Γευστικές Συνταγές
Αλάτι και Διατροφή
Ιστορία του Αλατιού
Tips Αλατιού
-
Επικοινωνία