Στρούτζελ

Στρούτζελ

Σε μπολ βάζουμε το μπλε τυρί, το τυρί κρέμα και το
σχινόπρασσο ψιλοκομμένο.
Ανακατεύουμε καλά μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
Προσθέτουμε τα μύρτιλλα και ανακατεύουμε.
Απλώνουμε τη σφολιάτα, τοποθετούμε κουταλιές γέμισης κατά μήκος
και τυλίγουμε σε ρολάκι.
Κλείνουμε τις άκρες καλά και αλείφουμε την επιφάνεια με χτυπημένο αυγό.
Πασπαλίζουμε με θυμάρι, κάρυ και καγιέν.
Τοποθετούμε το στρούντελ σε ταψί με λίγο ελαιόλαδο, 
το χαράζουμε και ψήνουμε στους 170 βαθμούς μέχρι να πάρει χρώμα.
Σας προτείνουμε:
ΧΙΩN Ιωδιούχο κρυστ. 500γρ.
ΧΙΩN Ιωδιούχο κρυστ. 500γρ.