Πανσέτα μαύρου χοίρου

Πανσέτα μαύρου χοίρου

Σε κατσαρολάκι ζεσταίνουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε 
το κρεμμύδι ψιλοκομμένο.
Καθαρίζουμε το ρόδι, κρατάμε τα σπόρια και τον 
χυμό και τα ρίχνουμε στο κατσαριλάκι με το κρεμμύδι.
Προσθέτουμε τα βρασμένα κάστανα και ανακατεύουμε.
Βάζουμε το ρύζι με λίγο ζεστό νερό και αφήνουμε να 
βράσει με ένα φύλλο δάφνης.
Σε τηγάνι ζεσταίνουμε ελαιόλαδο, ρίχνουμε στις πανσέτες
αλάτι χιών και ρίγανη και τις τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν
χρώμα και από τις 2 πλευρές.
Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε φυστικοβούτυρο και λίγο
ζεστό νερό, ανακατεύοντας για να δημιουργηθεί μια σάλτσα.
Πασπαλιζουμε με ψιλοκομένο μαϊντανό και σερβίρουμε.