Kεμπάπ Sary

Kεμπάπ Sary

Ξεφλουδίζουμε την κολοκύθα, την κόβουμε
σε μικρά κομμάτια και τα βράζουμε σε 
κατσαρολάκι με λίγο νερό.
Σουρώνουμε την κολοκύθα και προσθέτουμε αλάτι χιών,
σουμάκ, ταχίνι και χτυπάμε με το μπλέντερ.
Ψιλοκόβουμε το λάχανο και το κρεμμύδι.
Τρίβουμε το καρότο και το προσθέτουμε στο τηγάνι,
ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και αφήνουμε να καραμελώσουν.
Χαράζουμε κάθε παρμάκ κεμπάπ σε 2-3 σημεία.
Σε τηγάνι ζεσταίνουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κεμπάπ.
Προσθέτουμε φρέσκο κρεμμύδι και περιμένουμε μέχρι 
να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές.
Σερβίρουμε σε βαθύ πιάτο πουρέ κολοκύθας, λάχανο σοτέ
και παρμάκ κεμπάπ.
Σας προτείνουμε:
ΧΙΩN Ιωδιούχο κρυστ. 500γρ.
ΧΙΩN Ιωδιούχο κρυστ. 500γρ.