Menu
Θαλασσινό Αλάτι
Γευστικές Συνταγές
Αλάτι και Διατροφή
Ιστορία του Αλατιού
Tips Αλατιού
Αρχική
>
Tips Αλατιού
Πόσο φρέσκα είναι τα αβγά σας?
Ρίξτε τα σε λεκανίτσα με αλατισμένο νερό
για να το μάθετε!
Τα αβγά που πάνε τον πάτο είναι φρεσκότατα.
Αν πάνε από τη μέση και κάτω, είναι
λιγόρερο φρέσκα
Αν σταματήσουν από τη μέση και πάνω,
δεν είναι καθόλου φρέσκα.
Υλικά [@Servings]
[@Ingredients]
Σας προτείνουμε:
ΧΙΩN Ιωδιούχο κρυστ. 500γρ.
Υλικά [@Servings]
[@Ingredients]
Διαβάστε επίσης
Μπακαλιάρος στο φούρνο με πατάτες και ντοματίνια
Χτυπημένα αυγά με Mascarpone και σκορδόψωμο
Αβοκάντο γεμιστά με γαριδοσαλάτα
Περισσότερες φωτογραφίες
Θαλασσινό Αλάτι
Γευστικές Συνταγές
Αλάτι και Διατροφή
Ιστορία του Αλατιού
Tips Αλατιού
-
Επικοινωνία