Menu
Θαλασσινό Αλάτι
Γευστικές Συνταγές
Αλάτι και Διατροφή
Ιστορία του Αλατιού
Tips Αλατιού
Αρχική
>
Tips Αλατιού
Σας τελείωσε το λευκό κρασί & δεν έχετε να προσθέστε στο φαγητό σας, όπως ακριβώς λέει η συνταγή του αγαπημένου σας σεφ;
Μην ανησυχείτε καθόλου, μπορείτε να φτιάξτε
υποκατάστατο λευκού κρασιού!
Θα ζεστάνετε 1 κουταλάκι λευκό ξίδι & θα
προσθέστε μια πρέζα αλάτι!
Υλικά [@Servings]
[@Ingredients]
Σας προτείνουμε:
ΧΙΩΝ Φιάλη 400γρ
Υλικά [@Servings]
[@Ingredients]
Διαβάστε επίσης
Μπισκότα brownies με πορτοκάλι και τζίντζερ
Χτένια και γαρίδες γκρατινέ
Φρέσκια σάλσα μάνγκο
Περισσότερες φωτογραφίες
Θαλασσινό Αλάτι
Γευστικές Συνταγές
Αλάτι και Διατροφή
Ιστορία του Αλατιού
Tips Αλατιού
-
Επικοινωνία