Menu
Θαλασσινό Αλάτι
Γευστικές Συνταγές
Αλάτι και Διατροφή
Ιστορία του Αλατιού
Tips Αλατιού
Αρχική
>
Tips Αλατιού
Για να γυαλίσετε τις παλιές & φθαρμένες βούρτσες σας...
καθαρίστε τις πρώτα από τυχόν τρίχες &
μετά βυθίστε τις για λίγη ώρα
σε χλιαρό αλατόνερο.
Υλικά [@Servings]
[@Ingredients]
Σας προτείνουμε:
ΧΙΩΝ Φιάλη 400γρ
Υλικά [@Servings]
[@Ingredients]
Διαβάστε επίσης
Φριτάτα με λουκάνικο και πατάτες (Ιταλική ομελέτα)
Σούπα με σολομό
Kεμπάπ Sary
Περισσότερες φωτογραφίες
Θαλασσινό Αλάτι
Γευστικές Συνταγές
Αλάτι και Διατροφή
Ιστορία του Αλατιού
Tips Αλατιού
-
Επικοινωνία