Menu
Θαλασσινό Αλάτι
Γευστικές Συνταγές
Αλάτι και Διατροφή
Ιστορία του Αλατιού
Tips Αλατιού
Αρχική
>
Tips Αλατιού
Αν θέλετε να διατηρήσετε τον πάγο στην σαμπανιέρα περισσότερο για να μην λιώσει γρήγορα...
βάλτε στην σαμπανιέρα σας μαζί με τα παγάκια και αρκετό χοντρό αλάτι.
Έτσι το κρασί σας ή η σαμπάνια σας θα είναι για περισσότερο χρόνο δροσερά.
Υλικά [@Servings]
[@Ingredients]
Σας προτείνουμε:
ΧΙΩΝ Φιάλη Χονδρό 850γρ.
Υλικά [@Servings]
[@Ingredients]
Διαβάστε επίσης
Κοτόπουλο ψημένο σε στρώση αλατιού
Σελινόριζα με vegan τυρί κρέμα και λαχανικά με πίκλες
Πικάντικο μοσχαράκι κοκκινιστό
Περισσότερες φωτογραφίες
Θαλασσινό Αλάτι
Γευστικές Συνταγές
Αλάτι και Διατροφή
Ιστορία του Αλατιού
Tips Αλατιού
-
Επικοινωνία