Menu
Θαλασσινό Αλάτι
Γευστικές Συνταγές
Αλάτι και Διατροφή
Ιστορία του Αλατιού
Tips Αλατιού
Αρχική
>
Tips Αλατιού
Αν θέλετε να διατηρήσετε τον πάγο στην σαμπανιέρα περισσότερο για να μην λιώσει γρήγορα...
βάλτε στην σαμπανιέρα σας μαζί με τα παγάκια και αρκετό χοντρό αλάτι.
Έτσι το κρασί σας ή η σαμπάνια σας θα είναι για περισσότερο χρόνο δροσερά.
Υλικά [@Servings]
[@Ingredients]
Σας προτείνουμε:
ΧΙΩΝ Φιάλη Χονδρό 850γρ.
Υλικά [@Servings]
[@Ingredients]
Διαβάστε επίσης
Ψαρονέφρι με ρύζι και ανανά
Μανιτάρια σοτέ με σκόρδο και θυμάρι
Kεμπάπ Sary
Περισσότερες φωτογραφίες
Θαλασσινό Αλάτι
Γευστικές Συνταγές
Αλάτι και Διατροφή
Ιστορία του Αλατιού
Tips Αλατιού
-
Επικοινωνία