Menu
Θαλασσινό Αλάτι
Γευστικές Συνταγές
Αλάτι και Διατροφή
Ιστορία του Αλατιού
Tips Αλατιού
Αρχική
>
Tips Αλατιού
Φοβάστε και εσείς όταν ρίχνετε τις πατάτες στο καυτό λάδι; Για να τηγανίζετε πατάτες χωρίς πιτσίλισμα...
Για να τηγανίζετε πατάτες χωρίς πιτσίλισμα, πρίν ρίξετε το λάδι πασπαλίστε το τηγάνι με λίγο ψιλό αλάτι.
Υλικά [@Servings]
[@Ingredients]
Σας προτείνουμε:
ΧΙΩΝ Φιάλη 400γρ
Υλικά [@Servings]
[@Ingredients]
Διαβάστε επίσης
Πικάντικο τουρλού κατσαρόλας με λαχανικά, κάσιους και μυρωδικά
Αρνίσιο καρέ με γλάσο μελιού-μέντας
Μανιτάρια στιφάδο με σπανάκι και μαυρομάτικα
Περισσότερες φωτογραφίες
Θαλασσινό Αλάτι
Γευστικές Συνταγές
Αλάτι και Διατροφή
Ιστορία του Αλατιού
Tips Αλατιού
-
Επικοινωνία