Πικάντικο τουρλού κατσαρόλας με λαχανικά, κάσιους και μυρωδικά

Πικάντικο τουρλού κατσαρόλας με λαχανικά, κάσιους και μυρωδικά

Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο.

Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, την πιπερίτσα τσίλι και σοτάρουμε για 3-4 λεπτά, μέχρι να γυαλίσουν λίγο.

Χοντροκόβουμε τα κάσιους και τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα

Ρίχνουμε το κρασί και περιμένουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ.

Προσθέτουμε τις πιπεριές, τις μελιτζάνες, τα κολοκυθάκια, τις πατάτες, τα ντοματίνια  και ανακατεύουμε.

Σκεπάζουμε την κατασρόλα και σιγοβράζουμε για 20 περίπου λεπτά.

Ανοίγουμε την κατσαρόλα και ρίχνουμε το μαϊντανό, τον άνηθο, το βασιλικό, το θυμάρι, το μπούκοβο, την κρέμα βαλσάμικου, αλάτι χοντρό και πιπέρι.

Σιγοβράζουμε για 10 λεπτά ακόμη και αποσύρουμε το φαγητό από τη φωτιά.

Γαρνίρουμε με λίγο ακόμα άνηθο και μαϊντανό και σερβίρουμε.

Σας προτείνουμε:
ΧΙΩΝ Κρυστ. Χονδρό 1000γρ.
ΧΙΩΝ Κρυστ. Χονδρό 1000γρ.