Σαλάτα με ρύζι και καβουρόψιχα

Σαλάτα με ρύζι και καβουρόψιχα

Σε ένα μπολ βάζουμε το ρύζι, το καλαμπόκι, την καβουρόψιχα, το αγγούρι, τα αβγά, τον άνηθο, ανακατεύουμε και αφήνουμε στην άκρη.

Σε ένα άλλο μικρότερο μπολ ρίχνουμε το τυρί κρέμα, τη μαγιονέζα, το ελαιόλαδο, το πιπέρι και ανακατεύουμε με αναδευτήρα, να ενωθούν τα υλικά.

Ρίχνουμε το μίγμα της μαγιονέζας στο μπολ με το μίγμα της καβουρόψιχας και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να ενωθούν τα υλικά.

Πασπαλίζουμε με νιφάδες θαλασσινό αλάτι και σερβίρουμε.

Σας προτείνουμε:
Αλάτι ΧΙΩΝ Αφρός Θάλασσας