Μπισκότα με σταγόνες σοκολάτας και μέντα

Μπισκότα με σταγόνες σοκολάτας και μέντα

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 C.

Βουτυρώνουμε δυο ταψιά.

Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο, τη μαργαρίνη, τη καστανή και τη κρυσταλλική ζάχαρη, το αλάτι, τα αβγά, το εκχύλισμα μέντας και χτυπάμε μέχρι να ενωθούν τα υλικά.

Ρίχνουμε το αλεύρι σταδιακά, 1 φλ. κάθε φορά, ανακατεύοντας καλά, μέχρι να πάρουμε ένα λείο μείγμα

Προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας και ανακατεύουμε απαλά με μια σπάτουλα, μέχρι να ενσωματωθούν στο μείγμα.

Με ένα κουτάλι μοιράζουμε 12 δόσεις μείγματος σε ένα ταψί και άλλες 12 δόσεις μείγματος σε ένα δεύτερο ταψί, αφήνοντας απόσταση μεταξύ τους.

Πιέζουμε τις θρυμματισμένες καραμέλες στην επιφάνεια κάθε μπισκότου.

Ψήνουμε τα μπισκότα για 10-13 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν ελαφρά και να φουσκώσουν.

Σας προτείνουμε:
ΧΙΩΝ Φιάλη 400γρ
ΧΙΩΝ Φιάλη 400γρ