Φριτάτα με λουκάνικο και πατάτες (Ιταλική ομελέτα)

Φριτάτα με λουκάνικο και πατάτες (Ιταλική ομελέτα)

Σε ένα τηγάνι, σε χαμηλή θερμοκρασία, βάζουμε αρκετό 
ελαιόλαδο, αλάτι χιών χονδρό και αφήνουμε να ζεσταθεί 
το λάδι και να λιώσει το αλάτι μας.
Κόβουμε την πατάτα σε μεσαίες φέτες και τις απλώνουμε 
κάτω  στο τηγάνι, και δυναμώνουμε τη φωτιά.
Βάζουμε φύλλα από ρίγανη, λίγη καπνιστή πάπρικα,
κόβουμε λευκό κρεμμύδι σε φέτες και τις βάζουμε 
και αυτές μέσα στο τηγάνι. Μετά κόβουμε κομματάκια 
το καπνιστό χοιρινό και ανακατεύουμε.
Στη συνέχεια κόβουμε λεπτές φέτες από κόκκινη 
και από πράσινη πιπεριά,
και τις ρίχνουμε και αυτές στο τηγάνι.
Προσθέτουμε λίγες φέτες από ντοματίνια, 
φρεσκοτριμμένο πιπέρι, λίγο ξίδι βαλσάμικο.
Σε ένα μπολ σπάμε τα αυγά μας και χτυπάμε.
Θα προσθέσουμε τώρα το λουκάνικο αφού το 
κόψουμε σε φέτες.  
Μετά ρίχνουμε από πάνω τα αυγά, σε χαμηλή φωτιά.
Όταν κάνει κρούστα το αυγό μας θα ψήσουμε στε προθερμασμένο 
φούρνο στους 160 βαθμούς για 20 με 25 λεπτά
Στο τέλος όταν την βάλουμε στο πιάτο θα ρίξουμε από πάνω τριμμένη φέτα.